top of page

Jeg kommer gerne ud i virksomheden og holder foredrag

Foredrag om stress

Virksomheder

Vil din virksomhed have lidt ekstern sparring?

 

Virksomheder

 

Da jeg selv har befundet mig på lederniveau og har prøvet presset fra både den øverste ledelse og fra medarbejdere, kender jeg til virksomhedskultur og de faktorer, der er med til at presse den enkelte medarbejder. Jeg har gennem mine år som leder arbejdet med businesscoaching overfor såvel medarbejdere som kollegaer på lederniveau.

 

 

Jeg er godt rustet til at gå ind i enhver virksomhed og hurtig scanne, hvilke behov virksomhed og medarbejdere har brug for, for at genoprette balancen.

 

At arbejde med stress i en virksomhed er en fælles opgave – først og fremmest dialogen om hvad den enkelte medarbejder selv kan gøre, og hvad kan I gøre sammen.

Herefter at styrke organisationen og ledelsen med konkrete værktøjer til at undgå stress (hvilke faktorer der skal være tilstede for at vi fungerer godt på arbejdspladsen) og stresscoaching til de medarbejdere, der måtte have behov.

 

Gode råd til ledere

med stressede medarbejdere

 

Her findes links til læsestof, der kan beskrive hvordan stress kan føles på din medarbejder. Der er muligheder for at hjælpe. Jeg står til rådighed for Jer, hvis I har brug for et overblik, eller en snak om hvad jeg kan gøre præcist for at støtte både leder og medarbejder.

bottom of page