top of page

Stress coaching
og 
selvudvikling

Det betyder meget for mig at skabe et trygt rum for mine klienter, da det er en af de vigtigste faktorer for at kunne gøre sig sårbar for derefter at bygge sig selv op igen. Det er en process, der tager tid.

 

 

Stress er ikke en sygdom, men en tilstand hvorfor stress også skal behandles forskelligt fra klient til klient.

 

Det er vigtigt for mig at tage udgangspunkt i den enkelte klient – alle skal igennem en afstresning, men hvordan den tilrettelægges vurderer jeg individuelt. Alle får opgaver, men hvilke og hvor mange er igen et vurderingsspørgsmål om klientens tilstand.

 

Afstresning handler om motion, søvn, åndedræt, holde en fridag, afspænding – tja mange ting som på ingen måde er rocket science, men som er svære selv at komme i gang med, når man er stresset og her vil jeg hjælpe dig hele vejen.

 

Til forskel for traditionel coaching har en stresset ikke de ressourcer, der skal til for at kunne blive coachet, det er det afstresningen skal sørge for.

 

Når der er godt gang i afstresningen, sker der gradvis mere og mere coaching og du vil mærke at der nu sker en personlig udvikling for dig.

 

Hvad kan jeg forvente?

Det hjælper ikke bare at snakke – der bliver stillet opgaver til hver gang og vi går opgaver igennem. For at få et resultat er det vigtigt, at man hele tiden arbejder med de ændringer, der skal ske.

 

Vi skal evaluere, tilrette, prøve igen og på den måde finde lige præcis manualen for dine nye leveregler. Så du skal være parat til at gøre noget anderledes, ændre nogle af de dårlige vaner du har fået med tiden.

 

Min form for stresscoaching er ikke et Quick fix – men en livsstilsændring som skal sikre, at du finder vejen igen og holder dig der.
Det er godt med redskaber men endnu bedre, når du gør dem til en
del af din måde at leve på.

 

Mindfulness er et fantastisk redskab til stresshåndtering, f.eks lærer du at mærke efter dine signaler. Det kan indgå i stresscoachingen eller du kan vælge kun at have fokus på mindfulness via et forløb.

 

Læs mere om mindfulness her.

 

Læs om stress forløb her!

 

 

bottom of page